dinsdag 21 januari 2014

Kastleed

Dit verhaal startte een tijdje geleden, toen we in onze zoektocht naar de ideale boekenkast op Marktplaats rond gingen struinen, lekker klikken op allerhande foto's en ons vergapen aan al het moois en samen grinniken om al het lelijks dat aan onze ogen voorbijtrok. 
En toen viel ons oog op een geinige kast, lekker een beetje retro-ouderwetsig, maar toch strak en met goed veel bergruimte, want daar waren we naar op zoek.
Bieden dus, maar niet meteen te hoog, want hé, we zijn toch niet gek? Wel jammer dat iemand anders ook meteen een bod plaatste, help, nog een kaper op de kust! Dus wij weer een beetje meer bieden en dat hielp, want toen hield die ander zich mooi weer gedeisd.

Na een paar dagen maakten we een afspraak om de kast eens in het echt te gaan bekijken en toen bleek, dat 'ie opgeslagen stond in een oude loods aan de rand van Amsterdam. 
Wij daarheen, om de losse elementen te bekijken en eventueel een mooie deal te maken.
Zo gezegd, zo gedaan, de deal kwam er en afgelopen zaterdag haalde mijn liefste de hele handel op.
Nou, een hele handel was het! De auto èn de aanhanger zaten stampvol en bij het uitladen thuis bleek dat het toch wel een hele berg boekenkast was, in die enorme loods leek het veel kleiner!

Nu zitten we met stapels boekenkastonderdelen om ons heen te twijfelen, te dubben en nog meer te twijfelen… Echtgenoot gaat een deel in elkaar zetten om te zien of dit 't nou eigenlijk wel is…
Zucht… We zullen zien…

De foto vinden we nog steeds heel leuk, trouwens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten