dinsdag 3 maart 2015

Blond Amsterdam uit elkaar

We zagen het perfecte dekbedovertrek voor onze oudste blondie, die helemaal wild is van Blond Amsterdam.
Omdat de maat van haar dekbed afwijkt van de gebruikelijke maten, namen we een enorme tweepersoons mee, die zou ik wel even innemen.

Ik met m'n grote mond ook altijd! Thuis bleek, dat het dekbedovertrek rondom versierd was met een mooie lichtblauwe paspel, die er dus helemaal tussenuit getornd moest worden, voordat ik 'm kon bijknippen.Uren en uren heb ik zo zitten tornen, want het dekbed was enorm en de paspel zat stevig vast met een gewoon stiksel èn een locksteek:


ik tornde en tornde en daarna tornde ik nog meer, totdat het dekbedovertrek helemaal uit elkaar was, en ik het kon innemen. Toen ik het dekbed van ons schatje na ging meten bleek dat ze helemaal geen afwijkende maat heeft. We hadden dus gewoon de eenpersoons versie kunnen kopen... Zucht.

Maar goed, eind goed, al goed. Moeder was weer een middag van de straat en dochter ging glimlachend slapen, maar niet voordat we wat Blond Amsterdam spulletjes naar haar kamer hadden verhuisd.


1 opmerking:

  1. Oooh neeeeee! Wat een werk!! En dan ook eigenlijk nog voor niets... :( Maar ze heeft nu in ieder geval een mooi Blond dekbedovertrek waar een hoop liefde in zit zullen we maar zeggen...

    BeantwoordenVerwijderen