dinsdag 10 juni 2014

Zomerkoninkjes met rabarber, kaneel en sinaasappelsap

Omdat de opa & oma van de blondies van hun caravan in Limburg genieten, mochten wij aardbeien plukken in de groentetuin. Mmmmmm.


Er lonkten een heleboel knalrode lekkere dikke zomerkoninkjes naar ons, veel meer dan we zelfs in onze dromen op zouden kunnen eten.







Ook namen we van die prachtige knalroze stelen rabarber mee.

Ik kookte de rabarber (ongeveer 400 gram) in een klein laagje sinaasappelsap, met een zakje vanillesuiker, wat kaneel en ook nog wat kristalsuiker.



Toen het zacht werd, deed ik er 400 gram aardbeien in stukjes bij en kookte de boel nog een kleine 10 minuten.
Daarna even de staafmixer erdoor en voilà, een heerlijke mousse.

En omdat ik de enige ben die rabarber lust in dit huis, moet ik het helemaal alleen opeten. Erg hè?!


1 opmerking:

  1. Eindelijk door hoe ik dit moet doen....moet je blogpagina openen..ook net een bakje zomerkoninkjes op, maar die moes klinkt ook aantrekkelijk!

    BeantwoordenVerwijderen