zondag 15 juni 2014

Reclame voor een supervaderechtgenoot

Mijn liefste legt liever ons dan zichzelf in de watten. Hij zal altijd die zware tas voor me dragen, in vreemde landen snuffelen naar lapjes & fournituren, hutten bouwen met de blondies, ze stiekem verwennen met extra chocolade, meteen die plank ophangen, of het Playmobil hotel in elkaar zetten en dat alles zonder te klagen.

Ik ben er wel eens zó door geraakt, dat ik stond te huilen toen hij weer eens onmiddellijk een kastje voor me verplaatste, dat daarvoor helemaal uit elkaar gehaald moest worden (en daarna dus weer in elkaar gezet) terwijl hij eigenlijk iets leuks zou gaan doen voor zichzelf, ik weet nu niet meer wat.
"Je vindt het gewoon leuk om iets voor mij te doen"  snikte ik. Waarop hij vreselijk moest lachen en droogjes vroeg of dat kastje nou naar mijn zin was.

Op moederdag en mijn verjaardag bedelft hij me onder de cadeautjes, terwijl ik meestal niet verder kom dan een mondstuk voor de tuinslang van het verkeerde merk. En eigenlijk hoeft dat natuurlijk niet, ik ben niet eens zijn moeder!

Hij is zo'n echte supervader, dat werd weer eens duidelijk toen onze jongste van de week opmerkte: "Jij hebt de allerleukste vader voor ons gezocht, hè mam?!"

Dus... Toen hij liet vallen dat hij erover dacht om een SUP (Standing Up Paddle) board aan te schaffen, hebben wij onze kans eens gegrepen en 'm meteen meegesleurd naar de surf-winkel.
"Als je 'm zelf niet koopt, krijg je 'm voor vaderdag!" juichten we.

Dat werkte, en nu dobbert hij al een week door de sloten, zeer tevreden. O, wat hou ik toch van 'm!
Dat SUP board (van Starboard) is trouwens opblaasbaar, en dus kun je het echt overal doen, zagen we op de website:

Wil je er ook één aanschaffen? Hier: klik! komt 'ie vandaan.


3 opmerkingen:

  1. Wat leuk om dit te lezen, geniet maar van zo een lieve man en terecht dat die eens goed in de watten wordt gelegd! Die opmerking van je dochter is echt zo lief!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik word helemaal blij van je lieve verhaal! Lang leve supervaderechtgenoten! :) gelukkig heb ik er zelf ook eentje, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen