maandag 2 juni 2014

De verliefde schoenmaker

Na een lange zoektocht leek ik eindelijk, eindelijk een paar leuke sandaaltjes te hebben gevonden, dat ook nog lekker zat. Ja, je leest het goed!

Toen ik het sandaaltje paste, waande ik me in de sandaaltjeshemel. LEUKE sandaaltjes, die COMFORTABEL zitten!!

Maar toen ik de tweede erbij paste, stond ik weer met beide benen op de grond.
"Wat is dat toch?" dacht ik in een flits, "dat die ene veel leuker is dan die andere?" Een hele korte flits was het, want ik zag het natuurlijk al tijdens die gedachte.
Niet te geloven! De schoenmaker was even vergeten om een bandje te kruisen! Ik zie meteen zo'n dromerig schoenmakerstype voor me, net lekker verliefd geworden op een mooi meisje in de lentezon, dat hij in gedachten op zijn sandaaltje zag rondhuppelen...

En natuuuuuurlijk was dit echt het allerlaatste paar in mijn maat, in Hoorn, Enkhuizen en ver daarbuiten.
Gelukkig kon het online geregeld worden, en nu maar hopen dat de postbode zich niet laat afleiden door romantiek in de lentezon, maar stevig in zijn schoenen staat.
Ik kan niet wachten tot ze er zijn!

Voor de liefhebber: deze Timberland sandaaltjes zijn het, en hier (klik!) kun je ze vinden.2 opmerkingen:

  1. Haha, ik vind ze zo ook leuk. Ook passend bij de verschillende sokken in je gezin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou zeg, heb jij ook altijd zo'n moeite om leuke en fijne schoenen te vinden? Hier net zo... En als je dan eindelijk wat vindt dan verwacht je niet dat er een fout in zit en dat het ook nog eens het laatste paar in de omgeving is! Gelukkig kon je ze online nog krijgen, want ze zijn erg leuk! Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen