Je hebt ook nog nodig:
Nootmuskaat (liefst vers!)
Een teentje knoflook
Geraspte oude kaas
Mozzarella
Pijnboompitten
Pesto
Zongedroogde tomaatjes
Smeer een wok in met het gehalveerde teentje knoflook, warm er olijfolie in op, met de nootmuskaat. (Ik gebruik een kwart van een verse nootmuskaat.) O ja! Verwarm je over voor op 200 graden. |
Laat de spinazie in de nootmuskaat + knoflookolie slinken. |
Bestrooi de opengesneden ciabatta met geraspte kaas. |
Leg de gewokte spinazie erop. |
Snijd de mozzarella in plakjes en leg deze erop. Bestrooi rijkelijk met pijnboompitten. Maak het af met de pesto en de tomaatjes. (Die bij ons niet door iedereen worden gewaardeerd!) |
Bak dit af; 7 minuten op 200 graden. |
Oh, dat ziet er zalig uit!!
BeantwoordenVerwijderen