dinsdag 29 maart 2016

Lekkere wodka bestaat toch!

Wodka smaakt naar niks. Het is makkelijk te stoken en als je er veel geld voor betaalt, ben je een dief van je portemonnee.
Dit heb ik niet van mezelf, maar van de Keuringsdienst van waarde. Je kunt de uitzending hier (klik!) terugkijken, als je zin hebt. Wat is het toch een leuk programma

Ik was op zoek naar goedkope wodka vanwege Yvette van Boven. Ik ben groot fan van haar kookkunsten en trouwens ook van haar programma, elke dinsdagavond: (klik!), maar daarover blog ik nog weleens.

Yvette maakt haar eigen vanille extract met, je raadt het al, wodka!
Die flesjes vanille-aroma uit de supermarkt schijnen helemaal geen vanille te bevatten. Toen ik dat las snelde ik naar de slijter om goedkope wodka te scoren.

En dus prijkt er op het randje van de afzuigkap sinds een week of twee een flesje met vanillestokjes en wodka, dat we af en toe even omschudden, opendraaien en aan onze mond zetten. Nee, grapje, we ruiken eraan, en bedenken wat voor heerlijks we daarmee een zoete smaak gaan geven, wanneer het goed donkerbruin ziet. Dat is over een week of 8.
Mmmmm....En die alcohol? Ach, je gebruikt meestal maar een druppel, en als je het verhit, is het meteen verdwenen.2 opmerkingen:

  1. Ik vind vooral het etiketje errug leuk! Zo maar ineens heb ik iets met vossen. Ik heb ook foto's gemaakt van de vossentekeningen van jouw groep

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het etiketje komt uit het Flow boek voor paper lovers. Dat heb jij vast ook liggen!

    BeantwoordenVerwijderen