woensdag 1 juli 2015

Eet eens een pissebed

Omdat ik iets erg opzienbarends op de radio hoorde, stapte ik niet uit de auto, terwijl ik allang thuis was. Ik luisterde voor de deur het hele interview af, dat over een pissebed ging.
Hier kwam het op neer:

Experiment: een pissebed tegen de hooikoorts

Onze lezers kwamen massaal met de gouden hooikoortstip: eet een levende pissebed. Koren op de molen van onze hoofdredacteur Jossine Modderman…
Dinsdag, 16 juni 2015, 16:35 uur
Niets houdt haar tegen om van haar kwalen af te komen. Dus probeerde zij het gisteravond uit… Hop naar binnen dat beest.
Wonderspul
Even wegspoelen met een groene smoothie en de hooikoorts is verdwenen. Maar écht.
Bron: Lindanieuws: klik!

Onze jongste blondie, die altijd loopt te snuffen en te kriebelen, wilde het wel proberen en dus snelde mijn echtgenoot de tuin in, en meteen onder de eerst omgedraaide steen was het raak. Hij nam de grootste pissebed die hij maar kon vinden, glunderend kwam hij weer binnen.
Waarop wij hem weer naar buiten stuurden om een kleintje te zoeken.

Ik hield afstand, en nam foto's, van ons kleine heldinnetje, dat van plan was het beest weg te werken met een grote hap stracciatella-vla.
 Toen het kriebelende beest eenmaal in haar mond zat, spuugde ze 'm met een boogje op de vloer, gillend en lachend. Geef haar eens ongelijk!Dan toch liever hooikoorts, was haar conclusie.
Ik googelde nog even verder, en het schijnt wel, dat veel mensen hier baat bij hebben.
Al zei de Volkskrant een paar dagen na het radio-bericht dat het allemaal onzin is: klik!

Gelukkig, voor al die kleine blondies & pissebedden.


1 opmerking:

  1. hahahahahaha, ik vind je meisje toppie!
    Ik ben gek op insectjes, geweldige beestjes maar toch liever niet om levend door te slikken (hoewel dat dus laatst wel gebeurde op de fiets, maar was vast geen pissebed)

    BeantwoordenVerwijderen